Tuotetiedot / Tekniset tiedot

499 €

sisältäen toimituksen

Lisää ostoskoriin

Rüppell on uuden sukupolven otsonaattori. Rüppell-otsonaattorissa yhdistyvät kompakti koko ja tehokas otsonituotto suurempiinkin tiloihin. Rüppell on suunniteltu ja valmistettu Suomessa laadukkaista ja tarkkaan valituista komponenteista.

Käyttäminen on helppoa ja yksinkertaista yhden painikkeen käyttöliittymällä. Automaattinen SynergyClean -toiminto takaa riittävän ja turvallisen otsonipitoisuuden tiloihin.

SynergyClean -toiminto on ainutlaatuinen ominaisuus otsonaattoreissa. Asettamalla otsonoitavan tilan neliömäärän ja korkeuden, Rüppell laskee automaattisesti oikean otsonointiohjelman. Näin käyttäjän ei tarvitse itse miettiä kuinka kauan tiloja pitää otsonoida.

Rüppell eroaa kilpailijoistaan käytännöllisyydellä, laadulla, koolla ja teholla.

Käytännöllisyys: Rüppell sisältää käyttöliittymän, jota on erittäin helppo käyttää. Yhden painikkeen käyttöliittymä takaa ajastimen, viiveen ja SynergyClean-toiminnan (patent pending) helpon käytön. SynergyCleanissa ei tarvitse kuin säätää huonetilan korkeus ja pinta-alan niin laite laskee automaattisesti tilan tarvittavan otsonimäärän ja turva-ajan.

Laatu: Rüppell on valmistettu Suomessa laadukkaista ja tarkalleen valituista komponenteista. Laite testataan kolmeen kertaan ennen kuin se toimitetaan tuotantolinjalta pakkaamoon. Myös käyttötestauksessa rääkätyt Rüppelit ovat kestäneet yli 1500 tunnin käytön ilman ongelmia. Ja samat laitteet toimivat edelleen vuosien jälkeenkin.

Koko/teho: Rüppell on pieni! Noin 20 cm kuution sisään mahtuva Rüppell tuottaa riittävästi otsonia isompaakin tilaan. Otsoniajat alkavat pienissä tiloissa muutaman minuutin otsonointiajasta noin 4 tunnin pidempään käsittelyyn. Lisäksi patentoitu V-Flow Max pitää huolen siitä, että otsonia pääsee käsitelttävän tilan jokaisen nurkkaan.

Kuvia laitteestaKäyttölämpötila -10 – +30 °C
Käyttöilmankosteus 5 – 80 %
Käyttöjännite 220 – 240 VAC
Ottoteho 100 W
Tuottotapa Purkauslevy
Käyttötila Max. 120 m² (~300 m³)
Ajastin Digitaalinen
Ajastusaika 5 – 240 min, SynergyClean
Aloitusviive 0 – 15 min
Turvallisuus Ylikuumenemissuoja, toiminnan äänimerkki
Ulkomitat 150 x 145 x 170 mm
Virtajohto 3 m, Schuko
Materiaali Jauhemaalattu teräs
Paino 2 kg

220 – 240 V ~ 50/60Hz 100W 0.5 A IP20 RoHS SFS-EN 60335-1:2013 CE


SynergyClean (Patent pending) on ainutlaatuinen järjestelmä otsonaattoreissa. Valitsemalla tilan pinta-alan ja korkeuden, Rüppell laskee tilan vaatiman optimaalisen otsonointiohjelman. Laite näyttää ohjelman keston, jonka jälkeen tilaan on turvallista mennä.

 

V-Flow Max (patentoitu) synnyttää vahvan ilmavirtauksen ylöspäin, joka levittää otsonin tehokkaasti ympäristöön. Tällä tavalla pidämme huolen siitä, että otsoni pääsee tilan jokaisen nurkkaan.

 

High Yield viittaa Rüppelin tuottamaan otsonimäärään. Vaikka laite on pieni niin se tuottaa riittävästi otsonia jopa 120 neliömetrin kokoisiin tiloihin (~300 kuutiometriä).

 

Rüppell on maalattu erikoisjauhemaalilla, joka hylkii likaa ja pölyä paremmin kuin normaali maali. Erikoismaali kestää myös huomattavasti paremmin kolhuja ja naarmuja.

 


Takuu ja käyttöehdot

Myönnämme tälle tuotteelle 1 vuoden takuun ostopäivästä lukien Suomessa voimassa olevien alan takuuehtojen mukaan. Takuuaikana korvataan veloituksetta kaikki viat, jotka aiheutuvat materiaaliviasta tai valmistusvirheestä. Korvaus tapahtuu harkintamme mukaan korjaamalla, vaihtamalla viallinen osa tai vaihtamalla koko laite uuteen. Takuu on voimassa kaikkialla maailmassa sillä edellytyksellä, että laitetta myydään ko. maassa Mend Electronics Finland Oy:n tai virallisen maahantuojan toimesta.

Takuun piiriin eivät kuulu seuraavat viat: viat, jotka johtuvat virheellisestä käytöstä, normaalista kulumisesta tai viat, joilla on vähäinen merkitys laitteen arvoon tai toimintaan. Takuun voimassaolo lakkaa, jos laitetta korjataan muualla kuin valtuutetussa huoltoliikkeessä tai jos laitteessa käytetään muita kuin alkuperäisiä varaosia.

Takuu ei kata tuotteen toimituksista tai palautuksista aiheutuvia kustannuksia.

Yksilöity ostokuitti riittää takuun voimassaolon osoittamiseksi.

Kun laite on tullut elinkaarensa päähän, säästä ympäristöä äläkä hävitä sitä kotitalousjätteiden mukana. Hävitä tuote viemällä se huoltoliikkeeseen tai asianmukaiseen keräyspisteeseen.

Valmistaja ei ole vastuussa mahdollisista otsonin aiheuttamista materiaalivaurioista.