Tekniset tiedotKäyttölämpötila -10 – +30 °C
Käyttöilmankosteus 5 – 80 %
Käyttöjännite 220 – 240 VAC
Ottoteho 100 W
Tuottotapa Purkauslevy
Käyttötila Max. 120 m² (~300 m³)
Ajastin Digitaalinen
Ajastusaika 5 – 240 min, SynergyClean
Aloitusviive 0 – 15 min
Turvallisuus Ylikuumenemissuoja, toiminnan äänimerkki
Ulkomitat 150 x 145 x 170 mm
Virtajohto 3 m, Schuko
Materiaali Jauhemaalattu teräs
Paino 2 kg

220 – 240 V ~ 50/60Hz 100W 0.5 A IP20 RoHS SFS-EN 60335-1:2013 CE


SynergyClean (Patent pending) on ainutlaatuinen järjestelmä otsonaattoreissa. Valitsemalla tilan pinta-alan ja korkeuden, Rüppell laskee tilan vaatiman optimaalisen otsonointiohjelman. Laite näyttää ohjelman keston, jonka jälkeen tilaan on turvallista mennä.

V-Flow Max (patentoitu) synnyttää vahvan ilmavirtauksen ylöspäin, joka levittää otsonin tehokkaasti ympäristöön. Tällä tavalla pidämme huolen siitä, että otsoni pääsee tilan jokaisen nurkkaan.

High Yield viittaa Rüppelin tuottamaan otsonimäärään. Vaikka laite on pieni niin se tuottaa riittävästi otsonia jopa 120 neliömetrin kokoisiin tiloihin (~300 kuutiometriä).

Rüppell on maalattu erikoisjauhemaalilla, joka hylkii likaa ja pölyä paremmin kuin normaali maali. Erikoismaali kestää myös huomattavasti paremmin kolhuja ja naarmuja.


Takuu ja käyttöehdot

Myönnämme tälle tuotteelle 1 vuoden takuun ostopäivästä lukien Suomessa voimassa olevien alan takuuehtojen mukaan. Takuuaikana korvataan veloituksetta kaikki viat, jotka aiheutuvat materiaaliviasta tai valmistusvirheestä. Korvaus tapahtuu harkintamme mukaan korjaamalla, vaihtamalla viallinen osa tai vaihtamalla koko laite uuteen. Takuu on voimassa kaikkialla maailmassa sillä edellytyksellä, että laitetta myydään ko. maassa Mend Electronics Finland Oy:n tai virallisen maahantuojan toimesta.

Takuun piiriin eivät kuulu seuraavat viat: viat, jotka johtuvat virheellisestä käytöstä, normaalista kulumisesta tai viat, joilla on vähäinen merkitys laitteen arvoon tai toimintaan. Takuun voimassaolo lakkaa, jos laitetta korjataan muualla kuin valtuutetussa huoltoliikkeessä tai jos laitteessa käytetään muita kuin alkuperäisiä varaosia.

Takuu ei kata tuotteen toimituksista tai palautuksista aiheutuvia kustannuksia.

Yksilöity ostokuitti riittää takuun voimassaolon osoittamiseksi.

Kun laite on tullut elinkaarensa päähän, säästä ympäristöä äläkä hävitä sitä kotitalousjätteiden mukana. Hävitä tuote viemällä se huoltoliikkeeseen tai asianmukaiseen keräyspisteeseen.

Valmistaja ei ole vastuussa mahdollisista otsonin aiheuttamista materiaalivaurioista.